Romana | Engleza

Paza canina

Cel mai important aspect pentru firma noastră este acela de a-si multumi clientii si de a-i oferi Beneficiarului solutii optime pentru o securizare eficienta.
Conform prevederilor Legii 333/2003, art. 52, alin (2), “pentru asigurarea pazei si securitatii obiectivelor pazite, personalul poate fi dotat cu animale de serviciu, respectiv câini special dresati si antrenati, conform prevederilor planului de paza si/sau regulamentului de organizare si functionare al societatii specializate de paza si protectie.”
Acestia sunt dresati special de o persoana atent selectionata, care lucreaza in fiecare zi cu ei, ii invata cum sa atace infactorii, sa pazeasca obiectivul, sa fie atenti la caile de acces si sa ia urma infractorilor.
Folosim acest serviciu pentru Beneficiarii care detin hale industriale, fabrici, depozite de materiale, cu scopul de a maximiza securitatea, punand accent pe starea de alerta continua, pe viteza mare de reactie si eficacitate a acestor caini.
Multi dintre clientii nostri sunt multumiti de rezultat, iar in prezent paza canina suplimenteaza serviciile cu personal uman in peste 20 de locatii la nivelul intregii tari.