Romana | Engleza

Paza si protectie

poza
Red Stars Training Security S.R.L este o societate romana cu capital integral privat, care a luat fiinta in anul 2011, in baza Legii 31/1990 privind societatile comerciale, fiind autorizata de Ministerul Administratiei si Internelor conform Legii Nr. 333/2003.

Agentii de securitate ai Red Stars Training Security S.R.L au fost si sunt intotdeauna foarte bine pregatiti pentru a putea face fata in orice situatie, actionand rapid, energic si eficient.

Personalul de pază este echipat cu uniformă personalizată, aprobată în conformitate cu Legea nr. 333/2003 de Inspectoratul General al Poliţiei.

Personalul dispune de dotari speciale in acest domeniu de activitate printre care enumeram : staţii radio emisie-recepţie, arme neletale sau arme de foc (acolo unde este cazul), spray cu gaz iritant-lacrimogen, tomfă, telefon mobil, oferind astfel maximă protecţie şi securitate în orice situaţie.

Firma noastra dispune de un numar foarte mare de angajati cu experienta profesionala si psihica, licentiati conform legislatie in vigoare.
Controale operative zilnice şi pe timp de noapte, în toate obiectivele societăţii asigurate cu pază umană, în scopul menţinerii vigilenţei agenţilor în timpul serviciului.
Aceste acţiuni se realizează alternativ cu maşini proprii sau ale societăţii, de către inspectorii de securitate special desemnaţi pentru acest tip de activitate de control. De asemenea, în anumite intervale de timp strict delimitate de către conducere.
Activitatile de paza si protectie se desfasoara pe tot teritoriul tarii.