Romana | Engleza

Transporturi speciale

poza
Serviciul de paza a transporturilor de bunuri si valori cuprinde, conform art. 20 (6) al Legii 333/2003, urmatoarele activitati:
– organizarea si asigurarea pazei transportului unor date si informatii, indiferent de suportul pe care acestea se afla si de modalitatea aleasa pentru transmitere;
– organizarea si asigurarea, potrivit legislatiei in vigoare, a protejarii mijloacelor de comunicatii;
– organizarea si asigurarea transportului pentru persoanele care solicita sa fie transportate in conditii de maxima siguranta;
Acest serviciu este destinat in general bancilor; societatilor comerciale care manipuleaza numerar sau alte valori; institutiilor care transporta obiecte de arta, valori stiintifice.
Dispunem de un numar de masini specializate pe transportarea de bunuri si valori cu luptatori inarmati, bine antrenati si echipati corespunzator pentru a înlătura orice factor de risc, care ar putea periclita buna desfăşurare a activităţii.
Pe tot parcursul transportului, echipajul va tine legatura permanent cu dispeceratul, astfel incat, in cazul incidentelor, sa poata interveni cu forte suplimentare.

Traseele de deplasare se stabilesc de comun acord cu beneficiarii, pe trei variante, în raport cu locul de organizare şi desfaşurare a activităţii.